CSIKAI MÁRIA 

csikai[at]jougykft.hu

Csikai Mária vagyok, non-profit menedzser. Több mint 15 éve dolgozom civil szervezetekben, forrásszervezés, szolgáltatásfejlesztés és projektmenedzsment területeken. Vezettem hazai és nemzetközi projekteket, szerveztem konferenciákat, rendezvényeket, eseményeket és szerveztem hozzá forrást. Számíthatsz rám, ha hirtelen “rád zuhantak a tennivalók” a munka- szervezésben tervezésben vagy a  forrásaid felkutatásában, a szolgáltatásaid fejlesztésében, a közösségi részvétel területén.  

 

 

KIRÁLY ZSUZSANNA

kiraly[at]jougykft.hu

Király Zsuzsanna vagyok, kertészmérnök, jogi szakokleveles mérnök. Több mint 15 éve dolgozom a környezetvédelemben. Hazai és nemzetközi kommunikációs, oktatási, kutatási és ismeretterjesztési projektek menedzselésében szereztem tapasztalatokat. Ha szeretnéd, hogy társadalmi küldetésed az emberek számára is könnyen érthető, kézzelfogható legyen, ha szeretnéd, hogy az üzeneteid kreatív módon és hatékonyan jussanak el a célcsoportodhoz, ha szeretnéd, hogy ők is aktívan részt vegyenek a “jó ügyed” megvalósításában, akkor dolgozzunk rajta együtt.

 

 

Lohász Cili

lohasz[at]jougykft.hu

Lohász Cili vagyok, geográfus, pedagógus, integrál pszichológiai tanácsadó. Vezettem nemzetközi ifjúsági szervezetet, alapítottam közösségi programokkal várost fejlesztő szervezetet. Az elmúlt tíz évben oktatási anyagokat fejlesztettem fenntarthatóság témájában, képzéseket tartottam vállalatoknak, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és pedagógusoknak. Számíthatsz rám módszertani anyag kidolgozásában, megbeszélések, folyamatok facilitálásában, helyzetek feltérképezésében, vagy ha elfelejtetted mivel motiváld magadat és másokat!

 

 

Nyári Juli

nyari[at]jougykft.hu

Nyári Juli vagyok közel 30 éve kommunikációs területen dolgozom. A megboldogult
Népszabadságnál, mint PR menedzser kezdtem pályámat. Azóta sok mindent kipróbáltam,
voltam sajtófőnök, kommunikációs tanácsadó, 11 évig saját PR ügynökséget vezettem, majd
átültem a mikrofon másik oldalára, műsorvezető lettem, ez nagy szerelem lett. Nem maradt ki az
oktatás sem az életemből, trénerként megannyi civil szervezetet, társadalmi vállalkozást
készítettem fel pitch-re, kommunikációs stratégiák kialakításánál bábáskodtam, kampányok
tervezését segítettem. Coachként a személyes fejlődést, változást támogatom.

 

 

MAJOROS ZSUZSANNA

majoros[at]jougykft.hu

Majoros Zsuzsanna vagyok, tréner, szervezetfejlesztő és coach. Hiszek a változásban, fejlődésben és abban, hogy ezekben a folyamatokban egy külső személy nagy segítséget jelenthet a támogatásával, tapasztalatával a szervezetednek és Neked is. Az elmúlt években dolgoztam nonprofit szervezetekkel, KKV-kkal és multinacionális nagyvállalatokkal, valamint állami intézményekkel is, fejlesztőként. Legkedvesebb témáim: interkulturális együttműködés, vezetőfejlesztés, esélyegyenlőség, társadalmi hatásmérés, konfliktuskezelés és kommunikáció a szervezeten belül, HR-tervezés, projektmenedzsment stb. Bizalommal fordulhatsz hozzám továbbá a felnőttképzési engedélyeztetést, intézményi működést, képzésszervezést érintő jogszabályi kérdésekben is.

 

 

szőllőssy kristóf

szollossy[at]jougykft.hu

Szőllőssy Kristóf vagyok, kommunikációs szakértő. Dolgoztam már PR ügynökségnél televíziós csatornák kommunikációján, szerveztem rendezvényeket és több éves tapasztalatom van projektmenedzserként is. A kampányod megtervezésében és végrehajtásában ugyanúgy számíthatsz rám, mint a kifelé és befelé szóló kommunikációs anyagaid összeállításában vagy éppen a honlapod helyrerázásában