CSIKAI MÁRIA 

csikai[at]jougykft.hu

Csikai Mária vagyok, non-profit menedzser. Több mint 15 éve dolgozom civil szervezetekben/kel, forrásszervezés, szolgáltatásfejlesztés és projektmenedzsment területeken. Vezettem hazai és nemzetközi projekteket, elsősorban klímavédelem és fenntartható közlekedés témákban. Ha szeretnéd, hogy projekted valódi hatást gyakoroljon és hosszú távon hozzon előnyöket, tervezzünk együtt! Rendszerszemléletű, bevonásra épülő, több féle eszközt használó folyamatot fogunk bejárni. A klímavédelem, fenntartható közlekedés, zöld infrastruktúra területei komplexek, sokszereplősek de közösségi bevonással elérheted, hogy támogassák jóügyedet. Közösen könnyebb! Dolgozzunk együtt!

 

 

KIRÁLY ZSUZSANNA

kiraly[at]jougykft.hu

Király Zsuzsanna vagyok, kertészmérnök, jogi szakokleveles mérnök. Több mint 15 éve dolgozom a környezetvédelemben. Hazai és nemzetközi kommunikációs, oktatási, kutatási és ismeretterjesztési projektek menedzselésében szereztem tapasztalatokat. Ha szeretnéd, hogy társadalmi küldetésed az emberek számára is könnyen érthető, kézzelfogható legyen, ha szeretnéd, hogy az üzeneteid kreatív módon és hatékonyan jussanak el a célcsoportodhoz, ha szeretnéd, hogy ők is aktívan részt vegyenek a “jó ügyed” megvalósításában, akkor dolgozzunk rajta együtt.

 

 

Lohász Cili

lohasz[at]jougykft.hu

Lohász Cili vagyok, geográfus, pedagógus, integrál pszichológiai tanácsadó. Vezettem nemzetközi ifjúsági szervezetet, alapítottam közösségi programokkal várost fejlesztő szervezetet. Az elmúlt tíz évben oktatási anyagokat fejlesztettem fenntarthatóság témájában, képzéseket tartottam vállalatoknak, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és pedagógusoknak. Számíthatsz rám módszertani anyag kidolgozásában, megbeszélések, folyamatok facilitálásában, helyzetek feltérképezésében, vagy ha elfelejtetted mivel motiváld magadat és másokat!

 

 

MoNHOR VIKTÓRIA

monhor(at)jougykft.hu

Monhor Viktória vagyok, szociológus, médiaművész. Már egyetemi tanulmányaim alatt szert tettem számos projektmenedzsmenttel kapcsolatos tapasztalatra. Szeretem a szervezésben rejlő kihívásokat, szívesen tartom a kapcsolatot intézményi-, civil- és lakossági partnerekkel, valamint a közösségi oldalak kezelésében is jártas vagyok - mindezt kérheted angolul és németül is. Ha egy humoros maximalistát keresel projektmendzseri feladatokra, a te embered vagyok. Külön öröm, ha a szóban forgó projekt zöld, közösségi és/vagy demokratikus részvételre való edukációval összekötött jóügy!

 

 

Nyári Juli

nyari[at]jougykft.hu

Nyári Juli vagyok közel 30 éve kommunikációs területen dolgozom. A megboldogult
Népszabadságnál, mint PR menedzser kezdtem pályámat. Azóta sok mindent kipróbáltam,
voltam sajtófőnök, kommunikációs tanácsadó, 11 évig saját PR ügynökséget vezettem, majd
átültem a mikrofon másik oldalára, műsorvezető lettem, ez nagy szerelem lett. Nem maradt ki az
oktatás sem az életemből, trénerként megannyi civil szervezetet, társadalmi vállalkozást
készítettem fel pitch-re, kommunikációs stratégiák kialakításánál bábáskodtam, kampányok
tervezését segítettem. Coachként a személyes fejlődést, változást támogatom.

 

 

BODA KITTI

boda[at]jougykft.hu

Boda Kitti vagyok, közösségfejlesztő, non-profit szakember. 10 éve foglalkozom települési és szomszédsági közösségek életre segítésével, helyi szintű intézményi partnerségek megerősítésével. A hazai és nemzetközi terepi munkától a képzések szervezésén és újfajta módszertanok tesztelésén keresztül a szervezetépítésig sokféle feladatban kipróbáltam már magam. Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet keretezni és kedvet csinálni az embereknek a részvételhez; érdekel a nagyobb kép és a rendszer a mindennapi közösségi folyamatok mögött; vagy csak jól jönne egy társ, akivel az aktuális dilemmádra, elakadásodra elemző módon rá tudsz nézni, akkor nagyon szívesen kapcsolódom hozzád.

 

 

szőllőssy kristóf

szollossy[at]jougykft.hu

Szőllőssy Kristóf vagyok, kommunikációs szakértő. Dolgoztam már PR ügynökségnél televíziós csatornák kommunikációján, szerveztem rendezvényeket és több éves tapasztalatom van projektmenedzserként is. A kampányod megtervezésében és végrehajtásában ugyanúgy számíthatsz rám, mint a kifelé és befelé szóló kommunikációs anyagaid összeállításában vagy éppen a honlapod helyrerázásában

 

 

Tóth Gyula Gábor
www.gyulatoth.ca

Tóth Gyula Gábor vagyok, fenntarthatósági és humanitárius területre szakosodott kommunikációs tanácsadó. Olyan nemzetközi szervezeteknek dolgozom, mint az UNESCO, a WHO, vagy a Holland Vöröskereszt, de részt vállalok nagyobb kutatási projektek népszerűsítésében is. Amikor éppen nem animációs oktatatófilmet rendezek, vagy promóciós kampányt tervezek, akkor gyerekkönyveket írok. Jelenleg Ottawában élek, és másodállásban három gyermekem főállású apukája vagyok.

 

 

URBAVIS
www.facebook.com/urbavis

Anita és Dorottya vagyunk, az Urbavis alapítói, mindketten területfejlesztő közgazdászok és humánökológusok. Az elmúlt években számos önkormányzatot, civil szervezetet támogattunk kutatói és tanácsadói munkánkkal. Célunk, hogy kézzelfogható, gyakorlatorientált támogatást nyújtsunk partnereinknek, akár a társadalomkutatás, a közösségi tervezés, vagy a stratégiai tanácsadás terén